Valsts policijas (VP) skolas pasniedzējs Jānis Kozlovskis aizvadītajā nedēļā Tukuma rajonā, 1,92 promiļu reibumā braucot ar automašīnu "Audi 100", pie stūres iesnaudies. Viņa vadītais auto ietriecies stāvošā automašīnā "Mazda", bet pēc tam iebraucis krūmos.
Cilvēki negadījumā nav cietuši, apliecināja Tukuma rajona policijas pārvaldes kriminālpolicijas priekšnieks Helmuts Lukačovs. Viņš informēja, ka Kozlovska vadītais auto ceturtdien plkst.17.55 uz autoceļa Engure-Ķesterciems ietriecies stāvlaukumā pie veikala "Neptūns" stāvošā auto "Mazda Xedos 6" un pēc tam nobraucis no ceļa.

Alkometrs pēc avārijas Kozlovska organismā uzrādījis 1,92 promiles alkohola, apliecināja Lukačovs.

Agrākajam Tukuma rajona ceļu policijas priekšniekam, tagadējam policijas skolas pasniedzējam policijas majoram Kozlovskim par šo pārkāpumu draud 300 līdz 450 latu sods, kā arī šofera tiesību atņemšana uz laiku no gada līdz trim, liecina Administratīvo pārkāpumu kodekss. Avārijas izraisītājam būs jāsamaksā par otras negadījumā iesaistītās automašīnas remontu, jo apdrošinātāji šādos gadījumos vainīgās puses zaudējumus nesedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!