Foto: Valsts policija

Valsts policijas meklē bezvēsts pazudušo 1964.gadā dzimušo Māsu asociācijas vadītāju Jolantu Zālīti, kas pēdējo reizi redzēta 3.februārī Rīgā, Brīvības ielā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

3.februārī ap pulksten 20:00 Rīgā, Brīvības ielā sabiedriskā transporta pieturas "Matīsa iela" apvidū, sieviete devusies no darba uz savu dzīvesvietu Rīgā, Vaidavas ielā.

Policijas rīcībā esošās Zālītes pazīmes liecina, ka sieviete ir 168 centimetrus gara, kalsnas miesas būves ar īsiem, gaiši blondiem matiem. Pazušanas dienā Zālīte bija ģērbusies tumši pelēkā, pagarinātā mēteļjakā un tumši zilās džinsu biksēs. Līdzi viņai bijusi paliela melnas krāsas ādas soma.

Policija lūdz atsaukties cilvēkus, kuri Zālīti ir redzējuši 3.februāra vakarā vai 4.februāra rītā, kad, iespējams, viņa devusies uz darbu. Policija norāda, ka, iespējams, viņa pārvietojusies ar 17.maršruta trolejbusu.

Iedzīvotājus ar informāciju par Zālītes iespējamo atrašanās vietu policija lūdz nekavējoties ziņot, zvanot uz tālruņa numuriem 67086678, 20269017 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!