Foto: PantherMedia/Scanpix
Sestdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos dažādas traumas guvuši gājēji, automašīnu, kā arī mopēdu un motociklu vadītāji, kā arī auto pasažieri, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Ap plkst. 14:14 Kokneses pagastā, autoceļš Tīnūži-Koknese 61.kilometrā notika automašīnu "VW Golf Variant", ko vadīja 1959.gadā dzimis vīrietis, un automašīnas "Renault Master", kam pie stūres bija 1958.gadā dzimis vīrietis, sadursme. Automašīnas VW vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

 Ap plkst. 13:45 Daugavpils novadā, Kalkūnes pagastā, automašīnas "VW Passat Variant" vadītāja, 1954.gadā dzimusi sieviete, netika galā ar automašīnas vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Slimnīcā ar traumām nogādāta automašīnas vadītāja un automašīnas pasažieris, 1948.gadā dzimis vīrietis.

Rīgā, Vaiņodes ielā, ap plkst. 13:36, automašīnas "Audi A4" vadītāja, 1983.gadā dzimusi sieviete, braucot atpakaļgaitā, uzbrauca gājējai, 1928.gadā dzimusi sieviete, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

 Madonas novada Ošupes pagastā, ap plkst. 21, pie mājām, kāds 1994.gadā dzimis vīrietis, vadot mopēdu "Kinroad" krita un ar traumām nogādāts slimnīcā.

 Rīgā, Slokas ielā, ap plkst. 13:38, automašīnas "VW Passat" vadītāja, 1960.gadā dzimusi sieviete, uzbrauca gājējai, 1943.gadā dzimušai sievietei, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

 Ap plkst. 23:05, Rīgā, Valmieras ielā, notika sadursme starp motociklu "Honda", automašīnu "Audi A6 Avant" un automašīnu "Jaguar S-type". Negadījumā cieta motocikla vadītājs, 1991.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

 Sējas novadā ap plkst. 18 kāds 1965.gadā dzimis vīrietis atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē - alkohola koncentrācija izelpojamā gaisā bija 1,68%, un bez transporta līdzekļa vadīšanas tiesībām vadīja traktoru T-25, uzbrauca šķērslim un diviem gājējiem.

Negadījuma rezultātā cieta gājēji 1993.gadā un 1992. gadā dzimuši vīrieši, kuri ar dažādiem miesas bojājumiem nogādāti slimnīcā. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaisti mājās.

Kopumā Latvijā sestdien reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki. Par ātruma pārsniegšanu noformēti 258 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!