Foto: F64
Likumsargi Pārdaugavā, Mazajā Nometņu ielā, aizdomās par slepkavību aizturējuši vīrieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Naktī uz 22. jūniju, ap pulksten 1.00, Valsts policija saņēmusi informāciju, ka kādā dzīvoklī Mazajā Nometņu ielā atrodas sadurta sieviete.

Notikuma vietā ieradušies Rīgas Zemgales iecirkņa patruļpolicisti, kuri tur atraduši 1963. gadā dzimušas sievietes līķi ar vairākām durtām brūcēm krūšu kurvja apvidū. Turpat policisti aizturējuši iespējamo ļaundari - 1975. gadā dzimušu vīrieti. Mirusī sieviete bijusi viņa dzīvesbiedre, skaidro policija.

Aizturētais atzinis, ka starp abiem izcēlies sadzīviska rakstura konflikts par naudu. Aizdomās turamais alkohola reibumā nav savaldījis savas emocijas un sadūris sievieti.

Pēc izdarītā viņš paprasījis kaimiņiem, lai izsauc policiju, un pats palicis notikuma vietā. Aizturētais iepriekš vienu reizi sodīts par sīku zādzību.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par slepkavību. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

Aizturētajam tiesa piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!