No aptuveni 30 pēc otrdienas hokeja spēles aizturētajiem faniem tikai viens atzinies, ka ir apzināti demolējis tramvaju.
Pēc policijas darbinieka stāstītā, minētā persona ir kādas Rīgas profesionāli tehniskās skolas audzēknis. Uz viņu kā uz vainīgo esot norādījuši arī vairāki citi tramvaja pasažieri.

Apmēram 30 hokeja fani tika aizturēti otrdienas vakarā pēc tam, kad sāka demolēt tramvaju pēc Latvijas valsts vienības hokeja spēles ar Francijas izlasi. Jaunieši tika nogādāti Valsts policijā, kur tika nopratināti.

Pašvaldības policijas preses sekretāre Sanita Brakanska BNS informēja, ka šobrīd jaunieši ir atlaisti mājās un notiek izmeklēšana. Viņa norādīja, ka starp aizturētajiem grūti būtu bijis atrast kādu vecāku jaunieti par 18 gadiem, kā arī personas, kuras tajā vakarā nebūtu lietojušas alkoholiskos dzērienus.

Šis bija jau ceturtais tramvaju demolēšanas gadījums pēc sešām hokeja spēlēm, kas notika Rīgā, taču jaunieši tika aizturēti pirmo reizi.

Jau vēstīts, ka otrdien Latvijas izlase svinēja savu pirmo uzvaru sešās pārbaudes spēlas. Latvija uzvarēja Franciju - 6:2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!