Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Rīgas pašvaldības policisti 16.aprīlī neilgi pēc pusnats aizturējuši trīs vīriešus, kuri alkohola reibumā demolējuši kādu bāru Āgenskalnā, bet pēc tam divi no viņiem, protestējot pret aizturēšanu, izģērbušies Valsts policijas iecirknī.

Rīgas pašvaldības policijā portālam "Delfi" pastāstīja, ka 16. aprīļa naktī darbinieki saņēmuši informāciju par vairākiem vīriešiem Āgenskalnā, kuri demolējot kādu bāru.

Notikuma vietā – pie bāra ieejas, kārtības sargi pamanījuši stikla lauskas, bet norādītais bārs bijis slēgts. Pēc mirkļa policistus uzrunājusi kāda sieviete, kura pastāstījusi, ka pie bāra bijuši četri vīrieši, kuri, iespējams, reibuma skurbulī salauzuši atkritumu urnu un bāra pagalma apgaismes lampas. Personas pirms policijas ierašanās esot devušās Zvanu ielas virzienā.

Policisti pamanījuši divus iereibušus vīriešus, kuri, jautāti par bāra demolēšanu, kategoriski nolieguši saistību ar huligāniskajām darbībām. Tieši tad pie policistiem piesteigusies bāra darbiniece, kura atpazinusi abus kungus. Tāpat sieviete pastāstījusi, ka vēl divi pārkāpēji esot noslēpušies netālu esošajā pagalmā.

Uz notikuma vietu nosūtīta vēl viena ekipāža. Tikmēr abi iereibušie vīrieši aizturēti un ievietoti pagaidu aizturēšanas nodalījumā.

Otra notikumā iesaistītā policijas ekipāža netālu esošajā pagalmā atradusi vēl vienu vīrieti, kuru atpazinusi bāra darbiniece. Šis kungs bija izvārtījies zemē, neorientējās apkārtnē, runāja nesakarīgi un pats saviem spēkiem nebija spējīgs piecelties kājās. Policisti iereibušo klientu piecēluši un noskaidroja viņa identitāti.

Aizturētie nogādāti Valsts policijā, taču pie policijas iecirkņa izrādījies, ka kungi vēl nav nomierinājušies, proti, divi no viņiem izģērbušies kaili, iespējams, protestējot pret aizturēšanu.

Iereibušajiem trakuļiem noformēti protokoli par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā, taču, ja bāra īpašnieks atsauksies policijas aicinājumam vērsties ar iesniegumu par notikušo, tad viņiem var draudēt arī kriminālatbildība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!