Foto: Privātais arhīvs
Tuvinieki lūdz palīdzību 9. oktobrī bezvēsts pazudušā Riharda Leimaņa meklēšanā. Viņš iepriekš bija plānojis doties strādāt uz Holandi, bet tā arī turp nav aizbraucis, liecina informācija pazudušā jaunieša māsas Zitas Leimanes sociālā tīkla "Facebook" kontā.

Valsts policijā portālam "Delfi" apstiprināja, ka arī likumsargi saņēmuši iesniegumu par piermdien pazudušo personu.

Pazudušā jaunieša māsa informē, ka Rihards pēdējo reizi redzēts 9. oktobrī pulksten 18, kad viņš izgājis no mājas, sakot, ka paliks pie drauga pirms došanās uz Holandi, kur bija atradis darbu.

Vēlāk izrādījies, ka ar draugu, pie kura Rihards bija paredzējis pārnakšņot, nekas nav bijis sarunāts, un Holandes darba devējs arī nav varējis sazināties ar Rihardu.

Tuvinieku sniegtā informācija liecina, ka bezvēsts pazudušajam jaunietim līdzi bijis telefons, kurš līdz 10. oktobra rītam bijis aktīvs, taču patlaban ir izslēgts. Rihardam līdzi bijusi arī mugursoma ar personiskajām mantām.

Riharda augums ir 175 centimetri, viņš ir kalsnas miesas būves, vidēji tumši brūniem matiem un gaiši zilām acīm. Pazušanas dienā viņš bija ģērbies sarkanās "Nike" zīmola kedās, tumšas krāsas džinsos, trīskrāsainā – bordo, bēšas un tumši zilas krāsas rudens virsjakā, bordo krāsas ziemas cepurē. Līdzi viņam bija pārgājiena mugursoma.

Ikviens, kuram ir informācija par pauzušo Rihardu Leimani, aicināts vērsties policijā, zvanot 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!