Foto: morgueFile
Naktī uz svētdienu Vangažos nenoskaidrotos apstākļos cietis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā, bet nomiris, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Izsaukumu uz Siguldas ielu Valsts policija saņēmusi pulksten 2.24. Likumsargi norāda, ka cietušo 1989. gadā dzimušo vīrieti, iespējams, notriecis nenoskaidrots motociklists.

Pulksten 19.55 Rīgā, Saharova ielas un Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielas krustojumā, 1950. gadā dzimis vīrietis ar “Toyota” markas auto izraisījis sadursmi ar “Mercedes Benz” spēkratu, kuru vadījis 1987. gadā dzimis vīrietis.

Avārijā cietusi “Toyota” pasažiere - 1952. gadā dzimusi sieviete, kura no hospitalizācijas atteikusies, un “Mercedes Benz” pasažiere - 2015. gadā dzimusi meitene, kura nogādāta slimnīcā.
Pulksten 19.28 Salaspilī, Zviedru ielā, notikusi sadursme starp 2000. gadā dzimuša vīrieša vadītu mopēdu “Aprillia” un 2011. gadā dzimušu meiteni. Gājēja nogādāta slimnīcā.

Savukārt naktī uz pirmdienu, pulksten 1.03, Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatves un Irbenes ielas krustojumā, nenoskaidrots vadītājs ar “Chrysler” markas automašīnu uzbraucis 1976. gadā dzimušam vīrietim un no negadījuma vietas aizbēdzis.

Cietušais vīrietis nogādāts slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!