Foto: F64
Ceturtdien, 24. augustā, Ventspilī kopīgas iedzeršanas laikā kāds vīrietis sadūris savu paziņu, kura dzīvību mediķiem glābt neizdevās.

Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka 24. augustā ap pulksten 00.20 Ventspilī, kādas daudzdzīvokļu mājas dzīvoklī, kopīgas iedzeršanas laikā 1962. gadā dzimušam vīrietim izcēlies konflikts ar 1955. gadā dzimušu vīrieti. Konfliktā vecākais no vīriešiem sadūris savu paziņu vēderā.

Uz notikumu vietu izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD), lai transportētu cietušo uz slimnīcu. Taču mediķu dienesta transportlīdzeklī vīrietis miris.

Likumsargi aizturējuši iespējamo vainīgo personu – 1955. gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Piektdien tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!