Autovadītājs, kurš trešdienas vakarā "savādi pārvietojās" pa Rīgas centru un Pārdaugavu, izraisījis autoavāriju, ietriecoties kāda mikroautobusa aizmugurē, portālu "Delfi" informē Valsts policijas (VP) pārstāvis Toms Sadovskis.

VP pēc informācijas saņemšanas par autovadītāju, kas aizdomīgi uzvedies uz ceļa, izdevies viņu notvert brīdī, kad katafalka autovadītājs iebrauca kāda mikroautobusa aizmugurē.

Kā norāda Sadovskis, cietušo negadījumā nav. Kā arī sadursme nav bijusi smaga, abi autoavārijā iesaistītie spēkrati nav būtiski apskādēti.

Lai gan noskaidrots, ka autovadītājs nav bijis alkohola reibumā, policistiem radušās aizdomas, ka šoferītis varētu atrasties citu apreibinošu vielu ietekmē, tāpēc vīrietis nogādāts veikt narkotisko vielu ekspertīzi.

Šobrīd pret katafalka vadītāju uzsāktas divas administratīvās lietas - viena par negadījumu, kurā norauta degvielas uzpildes stacijas šļūtene un pamesta notikuma vieta, bet otra par Lielirbes ielā notikušā negadījuma izraisīšanu.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka trešdienas vakarā kāds "Delfi" lasītājs novērojis amizantu situāciju –, kad pa centru un Pārdaugavu pārvietojās katafalks ar degvielas uzpildes stacijas sūkņa pistoli un gumijas caurules gabalu, kas karājās ārā no katafalka degvielas tvertnes.

"Katafalks virzījās uz Vanšu tiltu un tālāk pa Kalnciema ielu "Spices" virzienā. Katafalks pārvietojās savādi - strauji bremzējot un strauji paātrinoties. Apsteidzot katafalku, varēja manīt, ka vadītājs nepievērš uzmanību notiekošajam un izskatās apreibis," rakstīja aculiecinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!