Foto: PantherMedia/Scanpix

Svētdien, 26. martā, kāds vīrietis Dubeņos, Grobiņas novadā, nozadzis no veikala dzērienus un aizlaidies, bet pēc tam vienu preci iztukšojis un aizmidzis kādas daudzdzīvokļu mājas kāpņutelpā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Sestdien ap pulksten 21.30 veikalam Dubeņos, Centra ielā, tika izsists durvju stikls un no tā nozagtas dažādas preces.

Kāda sieviete, atrodoties netālu no veikala, sadzirdējusi signalizāciju un devusies vīrieti aizturēt, taču viņš izrāvies un skrējis prom. Vīrietis nozadzis trīs alkohola pudeles un trīs pakas kefīra, no kurām divas jau pa ceļam vīrietim izkritušas no rokām.

Kad notikuma vietā ieradās policijas pārstāvji, sieviete norādīja, ka vīrietis iegājis tuvējā daudzdzīvokļu mājā. Valsts policijas darbinieki vīrieti sastapuši kāpņu telpā, kur viņš jau bija paspējis iztukšot vienu no pudelēm un turpat arī aizmidzis.

Šeršņova atzīmē, ka vīrietis ir aizturēts. Valsts policijā ir uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!