Foto: DELFI
Satiksmes ministrijai un valsts akciju sabiedrībai "Latvijas Valsts ceļi" ir nosūtīts iesniegums ar lūgumu atjaunot Grobiņas – Ventspils šoseju un kompensēt zaudējumus, kas radīti, pa to braucot, ziņo "Kurzemes Vārds".

Iesniegumu parakstījušies 1122 autovadītāji.

Autoceļa Nr. P111 Ventspils (Leči) – Grobiņa lietotāji jau vairākus gadus pakļauti briesmām, jo asfalta segumā veidojas neskaitāmas lielas un dziļas bedres, kas apdraud sabiedrības veselību, dzīvību, īpašumu un rada draudus apkārtējai videi, teikts iedzīvotāju iesniegumā.

Audovadītāji lūdz nekavējoši novērst satiksmes drošības apdraudējumu autoceļā Nr. P111 Ventspils (Leči) – Grobiņa; uzsākt nekavējošu ceļa kapitālo remontu, kas nav tikai bedru labošana, lai tuvākā gada laikā autoceļš Nr. P111 Ventspils (Leči) – Grobiņa atbilstu Eiropas Savienības satiksmes drošības prasībām; atlīdzināt katram iesnieguma parakstītājam prasīto personiskā un morālā kaitējuma summu un izsniegt, sākot no 2005. gada līdz 2010. gadam, par katru gadu detalizētus konkrētā ceļa remonta izdevumus.

Ja valsts institūciju atbilde, kas ir jāsaņem mēneša laikā, autovadītājus neapmierinās, viņiem ir sagatavots turpmākās rīcības plāns, kas pagaidām gan plašākai sabiedrībai netiek atklāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!