Foto: AFP/Scanpix
Šā gada lielākā laimesta – 150 tūkstošu eiro – ieguvējs ir teju 40 gadus vecs vīrietis no Ogres, kurš strādā celtniecībā, informē "Latvijas Loto" Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa.

Laimētājs stāstījis, ka raidījuma "SuperBingo" skatīšanās svētdienu rītos viņa ģimenei ir iknedēļas tradīcija. Ogrēnietis pats loterejas biļeti iegādājoties aptuveni divas reizes mēnesī, un katru reizi spēlējot arī papildspēli "Džokers" ar cerību, ka veiksmes gadījumā papildu "SuperBingo" laimestam saņems "Džokera" dāvanu - privātmāju.

Tā arī aizvadītās svētdienas rītā laimētājs esot skatījies "SuperBingo" un, salīdzinot savus atzīmētos skaitļus, secinājis, ka nevienu no laimestiem nav ieguvis. Raidījuma beigās tika nosaukts arī iepriekšējā vakarā notikušās papildspēles laimīgais kvīts numurs. Salīdzinot TV ekrānā redzamo ar savu "Džokera" numuru, laimētāja sieva norādījusi, ka sakrīt divi pēdējie cipari sakrīt, tādēļ abi nopriecājušies par iespējamo 15 eiro laimestu. Tad sieva turpinājusi: "Sakrīt trīs cipari! Nu jau četri!" Kad atklājies, ka sakrīt visi seši cipari, veiksminieks lūdzis, lai sieva atnes sirdszāles.

Vīrietis atklāj, ka vispirms atbrīvosies no esošajām kredītsaistībām un pēc tam kopā ar sievu piepildīs sen lolotu sapni par kopīgu ceļojumu.

15.februāra "Džokera" izloze bija veiksmīga vēl kādam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!