Rīgā tiek veidota skandalozā Krievijas “mirušo atdzīvinātāja” Grigorija Grabovoja sektas filiāle, un Latvijā jau esot aptuveni simts viņa mācības sekotāju, ziņo “Blagovest info”.
Rīgā tiek veidota sektanta partijas “Drugg” (Grigorija Grabovoja mācības brīvprātīgo izplatītāju) filiāle. Krievijā Grabovoja vārds izskanēja pēc viņa apgalvojumiem, ka viņš gatavs atdzīvināt Beslanā teroristu uzbrukumā bojāgājušos bērnus. Beslanas mātes sašutumā aicināja izmeklēt Grabovoja rīcību.

Grabovoja sekotāji Latvijā apgalvo, ka viņu mācība nav pretrunā ne ar vienu baznīcas konfesiju mācību. Sekotāji stāsta, ka pēc Grabovoja ievēlēšanas par Krievijas prezidentu viņš apvienos valsti un baznīcu, skolās mācīs Svētos rakstus, bet garīdznieki kontrolēs sabiedrību.

Sekotāji arī apgalvo, ka Latvijā ir atdzīvināts kāds cilvēks – Irēnas Znotiņas tēvs. “Es esmu viņu redzējusi reālajā fiziskajā ķermenī. Es pēc Grabovoja grāmatas sarunāju ar tēvu tikšanās vietu un dienu, tēvs noteicis laiku…,” stāstīja sieviete. Latvijas katoļu baznīcas kardināls Jānis Pujāts nosodīja sektantu darbību, nodēvējot Grabovoju par “viltus pravieti”, norādot, ka atdzīvināt cilvēkus ir Dieva, nevis cilvēka darīšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!