Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcija aicina uzņēmējus un iedzīvotājus no 29.novembra līdz 7.janvārim piedalīties konkursā "Gaismas aleja" un izgaismot Brīvības gatvi posmā no VEF tilta līdz Rīgas pilsētas robežai, lai kliedētu vakara tumsu, informēja izpilddirekcija.
"Konkursa "Gaismas aleja" mērķis ir apvienojoties Brīvības gatves iedzīvotājiem un uzņēmumiem Adventes laikā veicināt pilsētā Ziemassvētku laikam atbilstošu noskaņu. Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcija vēlas to izgreznot un sapost, padarot patīkamāku Ziemassvētku gaidīšanu un pastiprinot pirmssvētku noskaņu ikvienam Rīgas iedzīvotājam un viesim," stāsta Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirektors Juris Viņķelis. Par konkursa dalībnieku var būt ikviens Brīvības gatves noteiktajā posmā dzīvojošs iedzīvotājs, esošs uzņēmums, iestāde, biedrība vai nodibinājums.

Konkursa pieteikumus kopā ar izdekorētā objekta fotogrāfijām dalībnieki var iesniegt rakstveidā ar norādi konkursam "Gaismas aleja" no 29.novembra līdz 28.decembrim: elektroniski - gaismasaleja@rvp.lv; klātienē - Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijā vai pa pastu - Brīvības gatvē 266, LV - 1006.

Konkursa vērtēšanas komisija izvērtēs pieteikumus, ņemot vērā konkrētā objekta gaismas elementu tehnisko risinājumu; gaismas elementu izvietojumu kokos, skatlogos; idejas oriģinalitāti, kā arī gaismas dekoru iekļaušanos apkārtējā vidē. Dekoru vērtēšanā tiks aicināts piedalīties arī ikviens Rīgas iedzīvotājs vai pilsētas viesis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!