""Saskaņas centrs" (SC), manuprāt, varētu būt reālākais partneris valdībai," intervijā laikrakstam "Neatkarīgā" trešdien atzinis satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC).
Ministrs gan laikrakstam norādījis, ka "arī viņi [SC] labāk jūtas opozīcijā, jo nevar arī uzreiz ienākt valdībā, atvērt valsts kasi un visiem piešķirt līdzekļus". Pēc Šlesera teiktā, tai opozīcijas partijai, kas pievienosies valdībai, jābūt gatavai martā vai, vēlākais, aprīlī, "grozīt valsts budžetu un vēl kādam naudu ņemt nost".

Šlesers gan laikrakstam pauda šaubas par to, vai opozīcijas partijas vispār ir gatavas veidot šādu, nepopulāru valdību, turklāt, neizskatās arī, ka tās gribētu arī pēc iespējas ātrāk atlaist Saeimu, kā tas tika prasīts 13. janvārī.

"Opozīcija izmanto situācijas destabilizēšanas iespējas un nav ieinteresēta izveidot jaunu valdību, jo vieglāk pirms vēlēšanām nevis uzņemties līdzatbildību šajā grūtajā laikā, bet kritizēt," savu viedokli par opozīcijas partiju darbību laikrakstam rezumēja ministrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!