Foto: DELFI

Pirmdienas rītā atsākušies ceļa remontdarbi uz Valmieras šosejas gandrīz 20 kilometru garumā, portālu "Delfi" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir septiņi luksofori un autovadītājiem ir jārēķinās ar papildu pusotru stundu ceļā. Ir slēgta kustība pa ceļa pārvadu pie iebraukšanas Valmierā no Rīgas puses. Satiksme tur organizēta pa apbraucamo ceļu.

Vidzemē būvdarbi turpinās arī uz Vecpiebalgas ceļa (P30), kur autovadītājiem ir jārēķinās ar papildu stundu ceļā.

Līdz pat 50 minūtēm būs nepieciešamas autovadītājiem, lai šķērsotu 14 kilometrus garo ceļa remonta posmu ar pieciem luksoforiem ceļā Augšlīgatne-Nītaure (P32).

Latgalē turpinās būvdarbi vairākos posmos uz ceļa Rēzekne–Daugavpils (A13): pie Rēzeknes Kārsavas virzienā un pie Maltas ir uzstādīti luksofori; luksofori ir posmā pie Rušona ezera un pirms Lietuvas robežas.

Dodoties no Rīgas Daugavpils virzienā (A6), jārēķinās ar papildu stundu ceļā, jo trīs posmos: no Kokneses līdz Rīteriem, no Stūrišķiem līdz Nīcgalei un no Aizkraukles stacijas līdz Koknesei notiek remontdarbi.

Arī dēļ būvdarbiem uz šosejas Jēkabpils–Rēzekne–Ludza–Krievijas robeža (A12) ceļa posmā no Greiškāniem līdz Krjakovai autovadītājiem ir jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā.

Kurzemē turpinās darbi uz Klaipēdas šosejas (A11). Posmā no Nīcas līdz Rucavai autovadītājiem jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava–Bārta–Dubeņi–Grobiņa.

Zemgalē ievērojamākie būvdarbi notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava (P85) posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā, tur jārēķinās ar papildu pusstundu, papildu 30 minūtes būs nepieciešamas arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73).

Būvdarbi notiek arī uz Bauskas šosejas (A7) posmā no Bauskas līdz Grenctālei, kur autovadītājiem ir jārēķinās ar papildu 20 minūtēm ceļā.

Savukārt Pierīgā, Ulbrokā turpinās rotācijas apļa izbūve uz ceļiem (P4, P5), kas savieno Rīgu ar Tīnūžu–Kokneses ceļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!