Foto: LETA

Bijušais Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes 3. nodaļas cilvēku tirdzniecības un sutenerisma apkarošanai priekšnieks Arturs Vaišļa ir izdevis romānu "Staro".

Vaišļa, kurš grāmatu sarakstījis ar pseidonīmu Arturs Balts, informēja, ka grāmata būšot "elpu aizraujošs un patiesi šokējošs" romāns par noslēpumiem, kas slēpjas mums visapkārt, un ir tik tumši, ka, šķiet, labāk būtu neuzzināt šaušalīgo patiesību.

"Nojaucot robežu starp reālo un maģijas pasauli, rodas pilnīgi ticams, patiesi baiss, sasprindzinājuma pārpilns stāsts, piesātināts ar nežēlīgu atklātību, tiešumu un klātbūtnes efektu. Izlasot šo grāmatu, lasītājs tiek rosināts domāt, vai maģija pastāv un vai mēs neesam vien bezgribas bandinieki tumsas un gaismas mūžīgajā cīņā. Un vai mēs nedzīvojam laikā, kad ir sākta spēle uz visaugstākajām likmēm?" norāda autors.

Ekonomikas un kultūras augstskolas lektors Ingus Barovskis atsauksmēs norāda, ka romāns ir par cilvēka dzīves ceļa meklējumiem, uzupurēšanos, pašaizliedzību un mīlestību, kas vienmēr ir bijis cilvēka lielākais dzinējspēks. Vienlaikus tas ir stāsts par ceļojumu no "profānās uz sakrālo pasauli".

Vaišļa jau iepriekš izdevis sešas grāmatas ar pseidonīmu "A II Pozitīvs" un "Kaprālis Dāvis".

"Šī grāmata ar izteikti spēcīgu ezotērisku fonu. To izlasot, raisās domas, kas gan ir kopīgs Latvijai, Maskavai ar Ukrainas notikumiem? Meistarīgi austs vēstījums par cilvēkiem ar miesu un dvēseli, draudzību un mīlestību, asarām un asinīm, un pāri visam darbojās vienīgais likums, proti, - izdzīvo stiprākais. Ir aizraujoši vērot grāmatas pozitīvā antivaroņa personības attīstību, kuram ir jāizlemj, kā nezaudēt cilvēku sevī, pat ja esi nonācis dilemmas priekšā. Pilna ar spožām un oriģinālām, pat ledaini fascinējošām epizodēm, pārsteidzošiem pavērsieniem. Un tas viss tepat mierīgi rāmajā Latvijā, kur nesodīti darbojās spēkus izsūcošas maģijas pasaules pārstāvji. Grāmatai ir ilga pēcgarša," teikts Vaišļas paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!