Foto: F64
Braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem ceturtdien daudzviet apgrūtina apledojuma veidošanās, brīdina "Latvijas Valsts ceļi".

Rīgas apkārtnē, Jelgavas un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti visa maršruta garumā. Autoceļš apledo, brauktuves kaisa.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļus posmā Priedaine - Strazde. Autoceļš apledo, brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem. Savukārt Liepājas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmā Rīga - Saldus. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Daugavpils virzienā snigšana un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmos Rīga – Lielvārde, Pļaviņas – Nīcgale, Krāslava - Paternieki, Jēkabpils – Terehova, Grebņeva – Špoģi un uz Rēzeknes apvedceļa, brauktuves tīra un kaisa.

Siguldas virzienā brauktuvju apledošana apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga – Raunas pagrieziens un Smiltenes pagrieziens - Veclaicene. Autoceļu kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Valmieras virzienā autoceļi apledo posmos Murjāņi – Stalbe un Valmiera - Valka. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem. Ainažu virzienā autoceļš vietām apledojis posmā Berģi – Saulkrastu apvedceļš, brauktuves kaisa.

Uz reģionālajiem autoceļiem snigšana un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus visā Latvijā izņemot Bauskas, Jelgavas, Dobeles, Liepājas, Saldus, Tukuma un Ventspils apkaimes. Brauktuves tīra un apstrādā ar pretslīdes materiāliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!