Foto: DELFI
Vietām uz Latvijas galvenajiem autoceļiem veidojas apledojums, savukārt Bauskas un Daugavpils virzienā veidojas bieza migla, liecina "Latvijas Valsts ceļu" informācija.

Daudzviet veidojas migla ar redzamību līdz 500 - 1000 metriem, vietām Kurzemē līst, bet Latgalē nokrišņi ir lietus un slapja sniega veidā. Gaisa temperatūra ir no 0 līdz +2 grādiem.

Bauskas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmā Iecava – Grenctāle. Tur brauktuves tiek kaisītas.

Savukārt Daugavpils virzienā braukšanu apgrūtina bieza migla posmā Lielvārde – Nīcgale un Jēkabpils - Varakļāni. Apledojuma veidošanās un apgrūtināta redzamība nokrišņu dēļ braukšanu apgrūtina posmos Nīcgale – Paternieki, Varakļāni – Terehova, Grebņeva – Medumi un uz Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem. Arī tur brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Rīgas apkārtnē, Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Siguldas, Valmieras un Ainažu virzienos ir apmierinoši braukšanas apstākļi, bet brauktuves ir mitras.

Uz reģionālajiem autoceļiem migla un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus Aizkraukles, Balvu, Bauskas, Daugavpils, Gulbenes, Jēkabpils, Krāslavas, Ludzas, Madonas, Preiļu un Rēzeknes apkaimēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!