Foto: DELFI

Pirmdienas rītā daudzviet Latvijā apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Braukšanas apstākļi apgrūtināti ir sekojošos ceļa posmos Ainažu virzienā no Berģiem - Bīriņu pagrieziena, Siguldas virzienā no Rīgas līdz Vangažiem, Valmieras virzienā no Strenčiem līdz Valkai, kā arī uz Rīgas apvedceļa visa posma garumā.

Tāpat piesardzība jāievēro, braucot Daugavpils virzienā no Rīgas-Ogrei un no Pļaviņām- Pāterniekiem, Bauskas virzienā no Rīgas-Iecavai, Jelgavas virzienā no Rīgas-Jelgavai, Liepājas virzienā no Rīgas-Kalnciemam, Apšupes krustojuma līdz Saldum un no Skrundas-Liepājai, Ventspils virzienā no Rīgas-Kūdrai un no Tukuma-Strazdei, Rucavas virzienā no Liepājas līdz Nīcai, kā arī Jēkabpils -Terehova, Grebņeva-Medumi, Daugavpils un Rēzeknes apvedceļš visa posma garumā.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Gulbenes, Jelgavas, Kuldīgas, Madonas, Ventspils un Valmieras apkārtni.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 124 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā vietām neliels lietus, migla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!