Foto: Publicitātes attēli
Piektdienas pēcpusdienā iespējama palēnināta satiksme Pierīgā virzienā uz piekrasti, īpaši Jūrmalas un Saulkrastu virzienā, informē "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa (Baltezers–Saulkalne) posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas. Piektdienas pēcpusdienā satiksme tur var būt īpaši palēnināta.

Palēnināta satiksme pēcpusdienā var būt arī pie rotācijas apļa Ulbrokā un uz tilta pār Lielupi uz Ventspils šosejas. Tāpat visvairāk satiksmes ierobežojumu saglabājas starp Varakļāniem un Viļāniem, kur ir 15 luksoforu posmi. Ar papildu laiku ceļā ir jārēķinās starp Rēzekni un Ludzu, Daugavpili un Medumiem un uz Liepājas šosejas pie Saldus.

LVC ziņo, ka lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir no Braslas tilta līdz Straupei, kur izvietoti trīs luksoforu posmi, tos var izbraukt pusstundā.

No Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas atrodas viens luksoforu posms, tā izbraukšanai nepieciešama vairāk nekā pusstunda. No Aiviekstes tilta līdz Jēkabpilij – divos posmos satiksmi organizē satiksmes regulētāji, tos var izbraukt pusstundā, savukārt no Saldus līdz Bukupei izvietoti septiņi luksoforu posmi, kurus var izbraukt 45 minūtēs.

Uz Lielupes tilta izvietots viens luksoforu posms, tā izbraukšanai būs nepieciešama vairāk nekā pusstunda. No Rucavas līdz Lietuvas robežai atrodas pieci luksoforu posmi, kurus var izbraukt pusstundā, bet no Stirnienes līdz Viļāniem – 15 luksoforu posmi, to izbraukšanai būs vajadzīga vairāk nekā stunda.

Savukārt no dzelzceļa pārbrauktuves līdz Ludzai – septiņi luksoforu posmi, to izbraukšanai vajadzīga nepilna stunda, bet no Daugavpils līdz Medumiem izvietoti seši luksoforu posmi, to izbraukšanai vajadzēs vairāk nekā pusstundu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!