Foto: DELFI

Valsts autoceļu tīklā vairākos būvobjektos Latvijā ir atsākti remontdarbi, tāpēc "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) aicina autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un garāku ceļā pavadīto laiku, portālu "Delfi" uzņēmumā.

Būvdarbi ir atsākti uz Liepājas šosejas (A9) pār Lielupes tiltu. Satiksme tur tiek regulēta ar luksoforiem. Darbi atsākti arī Tallinas šosejas (A1) posmā no Salacgrīvas līdz Ainažiem. LVC norāda, ka satiksme tiek regulēta ar ceļa zīmēm, vēl bez būtiskiem satiksmes ierobežojumiem.

Savukārt Līgatnē, Vidzemes šosejas (A2) 63,7 kilometrā tiek veikti ceļa pārvada remontdarbi. Ir noteikts ātruma ierobežojums un satiksmi regulē ar luksoforiem.

Ulbrokā turpinās rotācijas apļa izbūve uz ceļiem, kas savieno Rīgu ar Tīnūžu–Kokneses ceļu. Aicinām autovadītājus būt uzmanīgiem un ievērot satiksmes organizāciju aplī.

Tāpat darbi turpinās uz Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai. Tur autovadītājiem jārēķinās ar trim luksoforu posmiem, kā arī papildu pusstundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava–Bārta–Dubeņi–Grobiņa (P113), informē LVC.

Uz Rēzeknes–Daugavpils ceļa (A13) ir trīs būvdarbu posmi: pie Maltas, kur būtisku satiksmes ierobežojumu nav, no Špoģiem līdz Daugavpilij, kur ir noteikti ātruma ierobežojumi un 20 kilometru garo posmu var šķērsot aptuveni 40 minūtēs, un pirms Lietuvas robežas, kur satiksmi organizē satiksmes regulētāji un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks arī ir 40 minūtes.

LVC vērš uzmanību, ka seguma atjaunošanas būvdarbi notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava (P85) posmā no Ķeguma virzienā uz Jaunjelgavu. Lai šķērsotu septiņus luksoforu posmus, jārēķinās ar papildu pusstundu.

"Latvijas Valsts ceļi" atgādina, ka papildus pusstunda būs nepieciešama, arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73), jo Valles apkārtnē notiek remontdarbi 13 kilometru garā posmā ar sešiem luksoforu posmiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!