Foto: LETA

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) saņēmis pirmās četras no 18 jaunām "Mercedes-Benz Sprinter" automašīnām par kopējo summu gandrīz divi miljoni eiro, informē SIA "Domenikss".

Tiesības piegādāt automašīnas SIA "Domenikss" ieguva pērn, uzvarot iepirkumā par operatīvo medicīnisko transportlīdzekļu piegādi.

""Mercedes-Benz" zīmola kvalitāti apliecina mūsdienīgi tehniskie risinājumi un izturība ilgtermiņā, kas garantē pārliecinošu komfortu un drošību. Tās ir lietas, kas īpaši svarīgas operatīvajam transportam un pacientiem, kā arī mediķiem, jo viņu ikdienā izšķirošs ir laiks - katra minūte ir dzīvības vērta. NMPD, izvēloties automašīnas, rūpīgi izvērtēja ne tikai auto iegādes cenu, bet arī to drošību uz ceļiem, kā arī ekspluatācijas izmaksas, ar kurām jārēķinās visā automašīnu lietošanas jeb darba mūža periodā," norāda "Domenikss" valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

Pirmie četri pilnībā aprīkotie "Sprinter" mikroautobusi - viens bērnu reanimācijas transports, viena vadības centra un divas tehniskā nodrošinājuma automašīnas - tika piegādāti vakar, 16.martā.

Atbilstoši noslēgtajam līgumam pārējie 14 transportlīdzekļi būs piegādāti līdz šā gada 13.jūnijam. Piegādes līgums ar "Domenikss" paredz 18 mikroautobusu "Sprinter" piegādi, no kuriem atlikušie 14 ir pilnpiedziņas operatīvie medicīniskie transportlīdzekļi.

Oficiālais "Mercedes-Benz" pārstāvis Latvijā, SIA "Domenikss" guvis uzvaru arī citos valsts iepirkumu konkursos, nodrošinot sabiedrisko pārvadātāju, kravas pārvadātāju, neatliekamās medicīniskās palīdzības un citu autotransporta piegādi.

2014.gada laikā SIA "Domenikss" konkursa gaitā nodrošinājis transportlīdzekļus un sniedzis tehniskās apkopes un remonta pakalpojumus tādām organizācijām kā AS "Liepājas autobusu parks", SIA "Daugavpils gaļas kombināts", Latvijas Banka, pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme", Dobeles novada pašvaldība, Saeima, NMPD un Valsts robežsardze.

18 "Sprinter" mikroautobusu iepirkuma summa ir 1 764 406,35 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!