Foto: Shutterstock
Pamatīgas dusmas un neizpratni sociālo tīklu lietotāju vidū izraisījusi virtuālā biļešu rinda, lai sestdien nopirktu Dziesmu un deju svētku biļetes.

Vairāki sociālo tīklu lietotāji norādījuši uz "Biļešu paradīzes" mājaslapas nepilnībām, jo nevarot redzēt pēc kārtas, kurš esi rindā, kā arī nenāk nekādi paziņojumi, cik ilgi var nākties gaidīt.

Savukārt citiem biļešu pirkšana beigusies pavisam bēdīgi - mājaslapa uzmetusi "error", kā rezultātā rindā jāsāk gaidīt no paša sākuma.

Arī "Delfi" aculiecinieks Roberts atzīmē, ka biļetes nevar iegādāties ar mobilo telefonu starpniecību. "Nav iespējams izvēlēties sēdvietas," sašutis ir Roberts.

Pulksten 14.30 beigušās biļetes uz 8. jūlija noslēguma koncertu un uz deju lieluzveduma koncertiem 6. un 7. jūlijā, taču vēl ir pieejamas biļetes uz abu lielo notikumu ģenerālmēģinājumiem, kā arī uz pārējiem maksas pasākumiem, portālu "Delfi" informē Latvijas Nacionālā kultūras centra pārstāve Inga Vasiļjeva.

Elektroniskajā rindā bija iestājušies vairāk nekā 76 tūkstoši cilvēku.

Jau ziņots, ka sestdien, 3. martā, pulksten 11, visās "Biļešu paradīzes" kasēs Latvijā un internetā sāk tirgot biļetes uz XXVI Vispārējiem latviešu dziesmu un XVI Deju svētkiem. Lai pirmie varētu iegādāties biļetes, cilvēku rindas pie Kongresu nama, Operas, Dailes un Nacionālā teātra kasēm jau sāka veidoties piektdienas, 2. marta, vakarā.

3. martā no pulksten 11.00 "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā tirdzniecībā nonāca 95 230 biļetes uz 19 XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku maksas pasākumiem.

"Biļešu paradīzes" kasēs vienā pirkumā var iegādāties ne vairāk kā četras biļetes, bet internetā – ne vairāk kā astoņas.

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki notiks Rīgā no 2018. gada 30. jūnija līdz 8. jūlijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!