Foto: DELFI Aculiecinieks
Saistībā ar filmas "Spēle ar uguni" filmēšanu trešdien un ceturtdien tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana vairākās Rīgas ielās.

Trešdien no plkst. 10.30 līdz plkst. 14.30 apstāšanās būs aizliegta Visbijas prospektā 49 (zem Gustava Zemgala gatves pārvada), bet Inčukalna ielā no ēkas numur 1 līdz ēkai numur 7 ielas pretējā pusē tiks novietots tehniskais transports.

No plkst. 8 līdz 18 būs liegta apstāšanās pie ēkas Elijas ielā 7 un 9, kā arī Elijas ielas abās pusēs posmā no Puškina ielas līdz satiksmes rotācijas aplim un Elijas ielas abās pusēs apkārt Rīgas Jēzus evaņģēliski luteriskajai baznīcai.

No plkst. 8 līdz plkst. 22.30 apstāšanās būs liegta Lienes ielas posmā no Krāsotāju ielas līdz Avotu ielai (ielas pāra numuru pusē), Jāņa Asara ielas posmā no Lienes ielas līdz Artilērijas ielai, Augusta Deglava ielas posmā no Lienes ielas līdz Mūrnieku ielai un Mūrnieku ielas abās pusēs 10 metrus garā posmā no Lienes ielas.

Savukārt rīt no plkst. 8 līdz 20.30 apstāšanās būs liegta Pētersalas ielas abās ielas pusēs posmā no Sermuliņu ielas līdz Eksporta ielai, Katrīnas ielas 15 metrus garā posmā no Pētersalas ielas, Katrīnas dambja 15 metrus garā posmā no Pētersalas ielas, Alūksnes ielas abās pusēs 15 metrus garā posmā no Pētersalas ielas un Sermuliņu ielas abās pusēs posmā no Pētersalas ielas līdz Piena ielai.

Nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

Ierobežojumi neattiecas uz filmēšanas tehniskajiem transportlīdzekļiem un transportlīdzekļiem ar speciālām atļaujām.

Iepriekš norādītajās vietās īslaicīgi tiks slēgta (uz laiku līdz trim minūtēm) gājēju un transportlīdzekļu satiksme, kā arī tiks īslaicīgi slēgta sabiedriskā transporta satiksme.

Tāpat trešdien no plkst. 17.30 līdz 22.30 tiks pārcelta taksometru stāvvieta no Jāņa Asara ielas un Augusta Deglava ielas krustojuma uz Lienes ielas un Krāsotāju ielas krustojumu.

Veicot filmēšanas darbus var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis, izmantots papildus apgaismojums, kā arī var tikt īslaicīgi aizsegtas vai demontētas ceļa zīmes uz filmēšanas laiku nodrošinot to montāžu pēc filmēšanas;.

Meteoroloģisko apstākļu dēļ filmēšanas darbi var tikt pārcelti uz tuvāko iespējamo datumu, ievērojot minētos nosacījumus.

Par filmēšanas darbu norisi ir atbildīgas SIA "Production&design" un SIA "Amalgama Baltic Media".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!