Foto: LETA

Politiskā partija "Gods kalpot mūsu Latvijai" (GKML), kas tika nodibināta 2016.gada 27.februārī un tiek dēvēta par Rīgas vicemēra Andra Amerika vadītās partijas "Gods kalpot Rīgai" "māsīcu", pēc pašvaldību vēlēšanām ir pārņēmusi varu Baldonē un gatavojas startēt nākamajās Saeimas vēlēšanās, intervijā aģentūrai LETA pastāstīja tās priekšsēdētājs un Baldones mērs Andrejs Požarnovs.

GKML ar savu deputātu kandidātu sarakstu startēja 15 pašvaldībās un kopumā ieguva 11 deputātu vietas. Šobrīd GKML rindās ir vairāk nekā 600 biedru, kas apvienoti 16 reģionālās nodaļās.

Patlaban tiek strādāts pie partijas struktūras pilnveidošanas. Partijā stājas jauni biedri. Tuvākajā laikā paredzēts dibināt jaunas GKML reģionālās nodaļas.

"Mēs esam apņēmības pilni startēt nākamajās Saeimas vēlēšanās. Mums notiek sarunas ar vairākām partijām - mūsu potenciālajām sadarbības partnerēm. Mūs ir uzrunājušas vairākas partijas, arī mēs esam vērsušies pie citām partijām ar sadarbības piedāvājumu. Uzskatu, ka GKML uz parlamenta vēlēšanām ir jāiet kopā ar kādu citu partiju, lai pārvarētu 5% barjeru. Šobrīd tas jautājums ir atklāts. Uzskatu, ka nosaukt mūsu potenciālos sadarbības partnerus vēl ir pāragri. Tas tiks darīts, kad tiks parakstīti konkrēti sadarbības līgumi," pastāstīja Požarnovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!