Foto: LETA
”Latvijas Loto” organizētajā ”Viking Lotto” izlozē trešdien laimēti 43 205 lati un veiksminieks ir kāds 28 gadus vecs IT jomas speciālists no Rīgas, portālu ”Delfi” informēja ”Latvijas Loto” mārketinga menedžere Aiga Lazdāne.

Veiksminieks loterijā uzminējis piecus skaitļus un papildskaitli (5+1). Viņš dažkārt jau esot uzspēlējis loteriju, ciemojoties pie draugiem Anglijā, jo viņu interesējot loterijas, kurās var laimēt ļoti lielus laimestus.

"Pēc virknes neveiksmju personīgajā dzīvē vēlējos pierādīt teicienu, ka tiem, kam dzīvē neveicas, jāizmēģina laime loterijās", stāstījis spēlētājs Jānis, kurš savu uzvārdu nevēlas publiskot. Trīs nedēļas pēc kārtas Jānis internetā iegādājies ”Viking Lotto” ar 3 spēles variantiem un ceturtā nedēļa nesusi augļus - 43 000 latu apmērā.

Par laimesta faktu viņš uzzinājis, saņemot e-pasta vēstuli no "Latvijas Loto" ar aicinājumu ierasties saņemt laimestu.

"Sapratu, ka pāris simtu latu dēļ jau neaicinās, tur jābūt kaut kam nopietnākam", atceras Jānis.

Vaicāts par to, kā plāno tērēt laimēto naudu, veiksminieks atbildējis, ka viņš vēl neesot nopietni par to domājis, bet visticamāk atdošos dažus kredītus un noteikti aizbraukšot paslēpot.

”Latvijas Loto” organizē skaitļu loterijas ”Viking Lotto”, ”Latloto 5no35”, ”SuperBingo” un ”Keno”, kā arī divas papildspēles – ”Džokers” un ”Džokers 7”, un astoņas momentloterijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!