Foto: Privātais arhīvs

Kritiķu augsti novērtētā amerikāņu aktrise Kristīna Hendriksa, kuru skatītāji visā pasaulē vislabāk pazīst kā Džoanu Herisu no seriāla "Mad Men", aprīļa izskaņā otro reizi iestūrējusi laulības ostā. Aktrise precējās ārkārtīgi smalkā un stilīgi savdabīgā latviešu dizaineres Katjas Šehurinas darinātā kleitā.

49 gadus vecajai Kristīnai Hendriksai šīs ir otrās kāzas dzīvē – aktrise trīs gadus draudzējusies ar operatoru Džordžu Bjančini, un nu šis mīlasstāsts vainagojies ar kāzām.

Par savu skaisto dienu Hendriksa pavēstīja sociālajos tīklos: "Šī bija visskaistākā nedēļas nogale manā mūžā," publicējot pāra attēlu, rakstīja aktrise. Un pateicās par skaisto dienu gan radiem un draugiem, gan komandai, kas kāzas padarīja tik neaizmirstamas. "Ietagoto" cilvēku virknē – arī modes dizainere no Latvijas Katja Šehurina, kura izsenis zināma kā brīnumskaistu kāzu kleitu autore.

Hendriksas pateicību novērtēja arī pati dizainere: "Kristīna ir apliecinājums, ka maģija var notikt," raksta Šehurina, novērtējot, ka tieši viņai dota iespēja piepildīt līgavas sapni par perfekto kleitu. "Tie mirkļi, ko jūs man dāvājāt, ir visu manu smago darba gadu vērti," viņa pauda. Ekskluzīvie attēli no laulībām publicēti tabloīdā "People", kam ir daudzu miljonu auditorija.

Katja Šehurina ir viena no veiksmīgākajām latviešu dizainerēm. Viņai izdevies iekarot savu vietu modes pasaulē, Londonā Katjai ir savs veikals – vienīgais zīmola "Katya Katya Shehurina" veikals pasaulē. Dizaineres darinājumi gan nopērkami Rīgā, Dubaijā, Abu Dabi, Saūda Arābijā, Bahreinā, Japānā, Čikāgā un Teksasā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!