Foto: LETA

Jelgavas novada domes deputāts un Jelgavas pašvaldības galvenais speciālists nekustamā īpašuma nodokļa administrēšanā Aigars Strupulis, kurš bija pieķerts braucam alkohola reibumā, par savu rīcību sniegs paskaidrojumu Jelgavas pilsētas pašvaldības vadībai, informē pašvaldībā.

Jelgavas pašvaldības izpilddirektore Irēna Škutāne darbiniekam Strupulim ir pieprasījusi paskaidrojumu par konkrēto situāciju, informēja pašvaldības komunikācijas un mediju attiecību galvenā speciāliste Egita Veinberga.

Pēc paskaidrojuma saņemšanas un izvērtēšanas tiks pieņemts lēmums par iespējamo sodu.

Jau vēstīts, ka braucam alkohola reibumā pieķertais Strupulis izstājies no nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK).

Partijas valdes sēdē pieņemts un apstiprināts Strupuļa iesniegums par izstāšanos no politiskā spēka, informēja VL-TB/LNNK.

Strupulis iepriekš sacīja, ka atzīst un nožēlo izdarīto, kā arī ir apņēmies izciest piespriesto sodu. Viņš vairākkārtīgi norādīja, ka dažas reizes ir jau atbildējis uz visiem jautājumiem, tāpēc nesniedza plašākus komentārus.

Kā ziņots, sabiedriskie mediji piektdien vēstīja, ka Jelgavas tiesa 3. februārī Strupulim piemērojusi piecu diennakšu arestu, 850 eiro sodu un uz diviem gadiem atņēmusi autovadītāja tiesības.

Strupulis sākotnēji alkometra uzrādīto pusotru promili esot skaidrojis ar medikamentu lietošanu, jo viņam esot izrauts zobs. Tomēr vēlāk atzinis, ka darba laikā dzēris alu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!