Foto: EPA/LETA
Jūrmalas pilsētas dome par 15 000 eiro no VSIA "Latvijas koncerti" iegādājusies Volfganga Amadeja Mocarta programmas koncertieraksta kompaktdiskus, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija.

Kā skaidroja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Aile, Jūrmalas dome iegādājusies 2000 eksemplārus reprezentācijas vajadzībām.

"Šis ir unikāls mūzikas albums, kas veidots pēc Jūrmalas pilsētas domes pasūtījuma. Mocarta programmu atskaņo Rīgas Doma zēnu koris, "Sinfonietta Rīga" un soprāns Inga Šļubovska diriģenta Mārtiņa Klišāna vadībā. Ieraksts tiks izmantots Jūrmalas pilsētas reprezentācijas nolūkos - kā Jūrmalas vizītkarte klasiskās mūzikas jomā, iezīmējot jaunu posmu pilsētas kultūras dzīves attīstībā un Dzintaru koncertzāles repertuāra bagātināšanā," skaidroja Aile.

Nākamā gada pavasarī, 2015.gada 17.aprīlī, kad durvis vērs renovētā un restaurētā Dzintaru koncertzāles Mazā zāle, šī programma skanēs atklāšanas koncertu sērijā, līdz ar to ieraksts ir sava veida apliecinājums jaunam saturam un jaunai kvalitātei, kas bagātinās Jūrmalas un visas Latvijas kultūras dzīvi.

Kompaktdiski iegādāti kā izcila alternatīva tradicionālajiem apdrukātajiem lietussardziņiem vai konfekšu kārbām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!