Ventspilī likvidēts seno cīņu klubs "Curonia", jo kluba vārds pēdējā laikā saistīts ar nežēlīgu 15 gadus veca pusaudža slepkavību, kurā vaino divus no bijušajiem kluba biedriem.
Kluba biedri pauda, ka kluba vārds ir pārāk cieši saistīts ar šausminošo noziegumu un turpmāk kluba darbība ar veco nosaukumu neesot iespējama. Tomēr kluba biedri nevēlējās izpaust, vai dibinās jaunu seno cīņu klubu ar citu nosaukumu.

Jau ziņots, ka 12.martā aizturēti pieci jaunieši, kas nolaupīja un pēc 20 000 latu izpirkuma maksas pieprasīšanas un spīdzināšanas nogalināja 15 gadus vecu jaunieti. Trīs no aizturētajiem atzinušies arī vēl viena sava biedra slepkavībā, ko pagājušā gada novembrī nogalējuši savstarpēju nesaskaņu dēļ un aprakuši Kolkas mežos. Otrdien par minēto slepkavību aizturēts vēl viens tās līdzdalībnieks.

Divi no slepkavības līdzdalībniekiem bijuši seno cīņu kluba "Curonia" dalībnieki, bet pēc aizturēšanas no kluba izslēgti. Klubā palikuši astoņi dalībnieki. Tāpat ziņots, ka Ventspils pils, kuras paspārnē klubs darbojās, uz laiku apturēja kluba darbību un nolēma tā biedrus nelaist pils telpās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!