Foto: PantherMedia/Scanpix

Vācijas kancleres Angelas Merkeles vizītes laikā, pirmdien, 18.augustā, jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas domē.

Vizītes dēļ laika posmā no pulksten sešiem no rīta līdz pulksten 16 būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Aspazijas bulvāra abās pusēs 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu un Zigfrīda Annas Meirovica bulvāra abās pusēs 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu. Savukārt no pulksten septiņiem no rīta līdz pulksten 17 - Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai.

Ierobežojumi neattiecas uz operatīvo transportu, diplomātiskā korpusa transportlīdzekļiem un auto ar speciālām caurlaidēm.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Aspazijas bulvārī, Zigfrīda Annas Meirovica bulvārī, Brīvības pieminekļa laukumā, Brīvības bulvārī, Uzvaras bulvārī, Valguma ielā un Rātslaukumā.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklētajiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!