Foto: PantherMedia/Scanpix

Laikā no 31. augusta līdz 9. septembrim uz valsts autoceļiem paredzēta zirgu pajūgu un pavadošā transport pārvietošanās, informēja "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Zirgu miera zvana procesijas laikā pajūgu pārvietošanās paredzama Tērvetes, Jelgavas, Ozolnieku, Olaines, Ķekavas, Garkalnes, Ropažu, Siguldas, Inčukalna, Krimuldas, Kocēnu, Beverīnas un Strenču novados un Rīgas, Jelgavas, Ķekavas, Valmieras un Valkas pilsētu ielās.

Tāpat turpinās būvdarbu sezona valsts autoceļu tīklā, tāpēc LVC aicina autovadītājus ievērot satiksmes organizāciju – pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes būvdarbu vietās.

Patlaban lielākie būvdarbi un satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem: uz Daugavpils šosejas (A6), kur remontdarbi turpinās no Dzelmēm līdz Klidziņai, kā arī uz tilta pār Aivieksti, uz Liepājas šosejas (A9) starp Brocēniem un Skrundu ar trīs būvdarbu posmiem, uz Tallinas šosejas (A1) no Duntes līdz Svētciemam, uz Rīgas apvedceļa A4, kur turpinās krustojuma pārbūve pie pagrieziena uz Muceniekiem un ir slēgta iebraukšana Muceniekos caur Sunīšiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!