Foto: F64
Lai gan nedēļas sākumā Latvijā nokrišņu nebija, nedēļas nogalē meteorologi atkal sola sniegu un puteni, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Nedēļas sākumā nokrišņu bija ļoti maz un gaisa temperatūra naktī bija vidēji -14 līdz -20 grādi. Savukārt dienā termometra stabiņš noslīdēja no mīnus pieciem grādiem, līdz -11.

Savukārt nedēļas otrajā pusē laika apstākļi būtiski mainīsies. Nedēļas nogalē gaidāms mākoņains laiks, kas atnesīs nokrišņus un brāzmainu vēju. Gaidāms, ka visvairāk snigs un putinās Latgalē un Vidzemē.

Tomēr vienlaikus kļūs arī salīdzinoši siltāk, informē meteorologi. Brīvdienās minimālā gaisa temperatūra naktī būs ap mīnus četriem, - 10 grādiem, bet dienā – ap nulli, mīnus pieciem grādiem.

Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka šī ziema ir sniegota un auksta. Daudzviet sasnidzis pat metru biezs sniegs, no ārpasaules "nogriežot" mazākus miestus. Sniegs iepriekš paralizēja arī satiksmi galvaspilsētā un padarīja neizbraucamus gan mazākus, gan valsts nozīmes ceļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!