Foto: Shutterstock

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) šodien sēdē nolēma izsniegt apraides atļaujas SIA "Content Hub" izplatītajām televīzijas (TV) programmām "Travel and Adventure" un "Trick", informēja padomē.

"Travel and Adventure" ir Krievijas televīzijas kanāls, kas veltīts ceļošanas un piedzīvojumu tematikai, liecina informācija kanāla mājas lapā. Kanālā tiek piedāvāti raidījumi, kuros tiek sniegti padomi ceļotājiem un piedāvāti dažādi ceļošanas maršruti.

Savukārt "Trick" ir Krievijas televīzijas izklaides kanāls, kurā tiek piedāvāti raidījumi par apmāna, mahināciju un triku tematiku, liecina informācija televīzijas operatora "Rustelekom" mājas lapā. Kanāla ēterā tiek pārraidītas dokumentālās filmas par dažādām afērām un krāpniecības iespējām, iluzionistu šovi, izložu šovi, populārzinātniski raidījumi, melu un apmāna psiholoģijai veltīti raidījumi, kā arī mākslas filmas un televīzijas seriāli.

Kanāla operators "Rustelekom" ir viena no lielākajām nacionālā mēroga telekomunikāciju kompānijām Krievijā. Tā piedāvātos maksas televīzijas pakalpojumus izmanto vairāk nekā 9,4 miljoni abonentu, no kuriem 4,4 miljoni izmanto interaktīvās televīzijas pakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!