Foto: LETA

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) meklē jaunas telpas Ziepniekkalnā, kurā izvietot savas brigādes, liecina informācija dienesta mājaslapā.

Kā skaidroja dienesta pārstāve Ilze Bukša, pašlaik NMPD telpas Ziepniekkalnā īrē no SIA "Primārās veselības aprūpes centrs Ziepniekkalns", tomēr centram pašam nepieciešamas telpas savām vajadzībām.

Aprūpes centrs gan esot NMPD piedāvājis citas telpas, tomēr tajās nepieciešams remonts, norādīja Bukša.

Lai atrastu jaunas telpas, NMPD ievietojis nomas sludinājumu. Dienests vēlas telpās izvietot divas brigādes, kuras apkalpo seši dienesta darbinieki.

Bukša stāstīja, ka vecās telpas ir nedaudz lielākas kā 30 kvadrātmetri, kas ir nepietiekami. Dienests vēlas izīrēt telpas platībā no 60 līdz 75 kvadrātmetriem, kā arī telpām jābūt ar autostāvvietu 50 kvadrātmetru platībā, kurā izvietot divas ātrās palīdzības mašīnas.

Bukša stāstīja, ka patlaban Ziepniekkalnā telpu noma, uzkopšana, apsaimniekošana un citas izmaksas dienestam izmaksā 14 eiro par vienu kvadrātmetru. Tāpat vēl nav zināms, cik izmaksās jauno telpu noma, jo izmaksas būs iespējams aprēķināt, tikai izskatot pieteikumus.

Pretendenti pieteikumus var iesniegt līdz 27.jūlijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!