Foto: Kadrs no video

Pirmdienas pēcpusdienā Cialkovska ielā, Daugavpilī, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu "Opel Signum" notriecis kādu vīrieti un aizbēdzis no notikuma vietas, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Cietušais gājējs vērsies pēc medicīniskās palīdzības.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, kurā cietuši astoņi cilvēki.

Rīgā, Dārzciema un Strauta ielas krustojumā notikusi sadursme starp automašīnām ''Nissan'', un ''Toyota''. Negadījumā cietusi ''Toyota'' pasažiere, kura pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no hospitalizācijas atteikusies.

Savukārt Limbažu novada Vidrižu pagastā sieviete, vadot automobili ''Volvo 850'', nobraukusi no ceļa Ragana-Limbaži braucamās daļas un iebraukusi kokā. Negadījumā cietusi vadītāja, kura no izmeklēšanas medicīnas iestādē atteikusies.

Tāpat pirmdien Penkulē kāds vīrietis, vadot spēkratu ''Mazda 6'', sadūries ar velosipēdu, kurš izbrauca uz galvenā ceļa. Pēc negadījumā slimnīcā nogādāts velosipēda vadītājs.

Pāvilostas novadā, Sakas pagastā pie mājām "Saļienas" kāds vīrietis pa pļavu vadījis krosa motociklu ''Suzuki'' un uzbraucis celmam, gūstot traumas. Pēc avārijas motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Dreiliņos, Aroniju ielā 2, no kvadracikla ''Honda TRX'' nokritis pasažieris. Cietušais pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Likumsargi aizvadītās diennakts laikā pieķēruši četrus autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkoholisko vielu reibumā, kā arī 260 atļautā braukšanas ātruma pārkāpējus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!