Iepretim valdības ēkai esošajā skvērā trešdien apmeties vēl viens protestētājs, kas uzdodas par Latvijas pilsoni Nūru.

Ar savu akciju Nūrs aicina valdību kaut vienu nakti atnākt ar savu telti un pārnakšņot uz ielas, lai saprastu, kādos apstākļos reāli dzīvo cilvēki Latvijā, kuri ir zaudējuši darbu un palikuši bez pastāvīga mājokļa.

Nūrs dzīvojot Mežaparkā un viņam esot uzņēmums Kaļiņingradā, tomēr viņš nespējot palikt vienaldzīgs pret valdības attieksmi pret Latvijas tautu.

Pagaidām Nūrs vēl nezinot, cik ilgu laiku pavadīs uz ielas. Rītdien viņš esot ieplānojis sākt gavēt.

Lai protestētu pret valstī notiekošo, kāds vīrietis 30.novembrī pie Ministra kabineta (MK) ēkas sāka badastreiku.

Pusmūža vīrietis iepretim valdības ēkai esošajā skvērā novietoja krēslu, somu ar savām mantām un ar kaklā uzkārtu plakātu sēdēja un vēroja valdības ēku.

Protestētāju sauc Gints, un viņš uzsvēra, ka ar savu rīcību vēlas paust attieksmi pret valstī notiekošo. Savas prasības viņš uzrakstījis arī uz kaklā esoša plakāta, kur uzsvērts, ka viņš vēlas dzīvot Latvijā un ir pret sociālo genocīdu. Viņa prasības ir, lai tiktu sagatavoti risinājumu bezdarba problēmām Latvijā, tiktu ieviesta mažoritārā vēlēšanu sistēma, kā arī notiktu Saeimas un valdības atkāpšanās.

Protestētājs apliecināja, ka pie valdības uzturēšoties tik ilgi, cik vien būs iespējams, un šai akcijai viņš gatavojies un nodrošinājies ar papildu silto apģērbu.

Tagad iepretim MK ēkai uzslietas divas teltis, kurām blakus atrodas apsegts motocikls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!