Foto: LETA
Ja līdz aprīļa sākumam portāla "Pietiek.com" vadītāji un darbinieki neatradīs investoru, kas būtu gatavs tajā ieguldīt 80 000 latu, 1. aprīlis būs pēdējā šī plašsaziņas līdzekļa darba diena, pirmdienas rītā informēja portāls "Pietiek.lv".

Tas skaidro, ka 14 000 latu, kas iepriekš bija ieskaitīti "Paypal" ziedojumu kontā un SIA "Pietiek.lv" kontā, ir bijusi vienīgā nauda, ar ko portāls un tā veidotāji iztikuši. "Tas arī pusgada laikā ir bijis mūsu vienīgais finansējums, un nav grūti izrēķināt, cik plāns tas ir bijis. Esam sākuši darbu pie reklāmdevēju piesaistīšanas, taču skaidrs, ka vēl vismaz pusgadu šim portālam - ņemot vērā arī skaidri saprotamo faktu, ka apjomīgs reklāmas līgums reklāmdevējam pretēji izplatītajai praksei šajā portālā nekādas indulgences nesniegt - tās nebūs vērā ņemams ienākumu avots," paziņojumā medijiem uzsver "Pietiek.com".

No minētajiem 14 000 latu nepilni 3000 latu mēnesī ir samaksāti valstij nodokļos, bet no atlikuma nodrošināti gan portāla tehniskie izdevumi, gan "arī mēģinājuši kaut jel ko samaksāt par darbu portāla autoriem". Portāls uzsver, ka pusgadu strādājis idejas nevis naudas vārdā. "[..] mēs to esam darījuši visus šos mēnešus, savukārt šobrīd ir pienācis laiks pateikt Jums - piedodiet, bet ilgāk mēs to vairs nevaram. Tās, protams, nav Jūsu rūpes, cienījamie lasītāji, bet ikvienam no portāla veidotājiem ir savas nelielās praktiskās vajadzības, sava ģimene un savi aprūpējamie, kurus mēs ilgāk vairs nevaram pilnībā ignorēt".

Portāls "pietiek.com" savu darbu sāka pirms pusgada un tajā strādā trīs žurnālisti: Lato Lapsa, Agnese Margēviča un Baiba Rulle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!