Foto: LETA

Nesen kā izveidoto politisko partiju "KPV LV" nolēmuši pamest četri tās valdes locekļi - Ilmārs Poikāns jeb Neo, Marita Eisaka, Uldis Neilands un Armands Kincs, otrdien vēstī Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Par partijas valdes locekļa amata atstāšanu Poikāns, Eisaka, Neilands un Kincs varētu paziņot trešdien, 26. oktobrī. Visi četri pēc valdes locekļa amata atstāšanas nolēmuši dibināt jaunu biedrību.

Raidījums ziņo, ka šie četri valdes locekļi esot vīlušies gan partijas ideālos, gan tās līderī Artusā Kaimiņā. Valdē kopumā ir deviņi cilvēki.
Saskaņā ar "Panorāmas" rīcībā esošo informāciju konflikts partijas vadībā briedis jau kādu laiku. Pirms nedēļas partijas valdes sēdē plānots lemt par Kaimiņa izslēgšanu no partijas viņa vadības stila dēļ.

Intervijā "Panorāmā" Kaimiņš paudis neziņu par šādu biedru ieceri, taču viņš esot gatavs šādam pavērsienam. Turklāt valdē aizvien paliek pieci cilvēki, tātad kvorums ir, un valde ir lemtspējīga.

Vienlaikus politiķis atzinis, ka partija no tā neiegūs, un pieļāvis, ka politiskais spēks tiekot šķelts no iekšpuses, jo tā pastāvēšana neesot izdevīga Saeimā esošajām partijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!