Foto: LETA

Valsts prezidents Andris Bērziņš pirmdien, pavadot savu dēlēnu pirmajā skolas dienā, veltījis draudīgu frāzi kādam no klātesošajiem televīzijas operatoriem, par ko vēlāk viņam personīgi atvainojies, pirmdien vēstīja TV3 ziņas.

Izkāpjot kopā ar atvasi no auto pie Valda Zālīša pamatskolas un ieraugot preses pārstāvjus, Bērziņš bija sadusmots un teica "Čali, pa galvu vajag, ja! Ilgi neesat sisti, ja!", ko arī nofilmējis TV3 ziņu operators.

Par Bērziņa pirmdienas plāniem bija izlasāms viņa oficiālajā dienas kārtībā, kurā bija norādīts, ka dienas pirmajā pusē prezidents ar ģimeni piedalīsies šim notikumam paredzētajos pasākumos. Kaut arī skolas nosaukums nebija minēts, mediju pārstāvjiem tas nebija noslēpums, norāda TV3 ziņas.

Turklāt mācību iestādes priekšā jau labu laiku pirms Bērziņa ierašanās dežūrējuši apsargi un bija sastopams arī prezidenta preses dienesta pārstāvis. Viss liecināja par to, ka prezidenta kanceleja ir gatava tam, ka pasākumā piedalīsies mediji, tāpēc tik asa Bērziņa reakcija viesusi lielu pārsteigumu.

Par izteiktajiem vārdiem Bērziņš pēcāk konkrētajam operatoram atvainojies, pavēstīja TV3 ziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!