Šovakar Latvijas Televīzijas 1.programmā plkst.21.20 pēc brīvdienām atkal būs skatāms raidījums "Kas notiek Latvijā?", kura dalībnieki šoreiz diskutēs par PVAS "Latvijas kuģniecība" (LK).
Raidījuma vadītājs žurnālists Jānis Domburs informēja, ka diskusijas laikā skatītājiem būs iespējams piedalīties interaktīvā aptaujā par šo tematu. Diskusijā piedalīsies LK padomes loceklis Eižens Cepurnieks, Privatizācijas aģentūras padomes loceklis Normunds Lakučs, LK prezidents Andris Kļaviņš, LK pilnvarnieks Ivars Kalvišķis, Privatizācijas aģentūras ģenerāldirektors Jānis Naglis un Saeimas deputāts, kādreizējais LK valdes loceklis Ivars Godmanis.

Turpmāk raidījums būs skatāms katru nedēļu šajā pašā laikā. Domburs pieļāva iespēju, ka ar laiku skatītāji varēs vienu divas dienas iepriekš zvanīt uz noteiktu telefona numuru, uzdodot jautājumus saistībā ar nākamās diskusijas dalībniekiem. Esot arī iecere LTV mājas lapā izveidot raidījumam veltītu sadaļu.

Jau ziņots, ka pirmie divi raidījumi "Kas notiek Latvijā?" bija skatāmi maijā, un tā dalībnieki diskutēja par korupciju un valsti un uzņēmējiem. Raidījuma mērķis ir panākt noteiktību vairākos valstī notiekošajos procesos, varas funkcijas padarīt nedaudz atklātākas un noskaidrot problēmu cēloņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!