Foto: LETA
Šajā nedēļas nogalē notiekošā Ātruma festivāla – rallija "Kurzeme" laikā noteikti apstāšanās un transporta kustības ierobežojumi atsevišķās ielās koncertzāles "Lielais dzintars" apkārtnē, kā arī satiksmes ierobežojumi paredzēti Grobiņas novadā, kur norisināsies ātrumposma sacensības.

Apstāšanās ierobežojumi koncertzāles stāvlaukumā Jūras ielā 18 stāsies spēkā no ceturtdienas, 5. maija plkst. 21, bet Radio ielas 8 stāvlaukumā no sestdienas, 7. maija, plkst.8, portālu "Delfi" informēja koncertzāles "Lielais dzintars" pārstāve Elizabete Hartmane.

Koncertzāles administrācija vērš apmeklētāju uzmanību par gaidāmajām izmaiņām apstāšanās un braukšanas kārtībā:

  • Ceturtdien, 5.maijā, "Liepājas bērnu un jauniešu koru dienas" apmeklētāji koncertzāles stāvlaukumā Jūras ielā 18 laika posmā no pulksten 17 līdz 22 tiks ielaisti un izlaisti, uzrādot koncerta ieejas kartes. Transporta kustība ceturtdien un piektdien netiks ierobežota.
  • Piektdien, 6. maijā, pulksten 19 Kamerzālē notiekošā Elzas Rozentāles koncerta apmeklētāji tiek aicināti izmantot alternatīvos stāvlaukumus Radio ielā 19, pie bankas "Citadele", Pasta ielā, Graudu ielā un Fr.Brīvzemnieka ielā 32, kas pēc pulksten 18 pieejami bez maksas.
  • Sestdien, 7. maijā, pulksten 8 satiksmei tiks slēgta Jūras iela, Radio iela un ostas promenāde, bet no pulksten 16 – Zvejnieku aleja, Roņu iela, Spīķeru iela un Peldu ielas posms Jūrmalas parkā. Pulksten 18 Eksperimentālajā skatuvē notiekošās izrādes "Cilvēks, kas vairās no lifta" apmeklētāji tiek aicināti izmantot tuvākos pieejamos auto stāvlaukumus.
  • Visi satiksmes ierobežojumi tiks atcelti sestdien, 7. maijā, plkst.21.
Foto: Publicitātes foto

Ātruma festivāla – rallija "Kurzeme" organizatori un SIA "Lielais Dzintars" atvainojas par sagādātajām neērtībām.

Pasākumu apmeklētāji tiek lūgti ierašanos plānot laicīgāk un uzmanīgāk vai izmantot citus transporta veidus, portālu "Delfi" informēja koncertzāles "Lielais dzintars" pārstāve.

Savukārt Grobiņas novadā ceturtdien, 5. maijā, no plkst. 18.00 līdz 21.30 starp Šustu un Vārtāju risināsies ātrumposma sacensības. Ceturtdienas vakarā, kā arī 6. maijā un 7. maijā, apkaimē starp Rudbāržiem un Durbi uz laiku tiks slēgti vairāki valsts vietējās nozīmes autoceļi. Par apvedceļiem katrā konkrētā vietā informēs rallija rīkotāji, portālam "Delfi" pastāstīja VAS "Latvijas Valsts ceļi" pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!