Foto: DELFI
Daudzviet Rīgā turpinās ceļu remontdarbi, uz tilta pāri Lielajai Juglai salūzusi kravas automašīna, bet ASV viceprezidenta Džo Baidena vizītes laikā noteikti satiksmes ierobežojumi, tādēļ lielā galvaspilsētas daļā satiksme otrdienas rītā ir ļoti lēna.

Kā informē "Latvijas Valsts ceļi", uz Rīgas apvedceļa, uz tilta pāri Lielajai Juglai, salūzis kravas auto, tādēļ virzienā uz Baltezeru veidojas liels sastrēgums.

Rīdziniekiem un pilsētas viesiem otrdien jārēķinās arī ar būtiskiem satiksmes ierobežojumiem, kas saistīti ar Baidena vizīti.

Kā liecina portāla "Balticmaps.eu" informācija, īsi pirms pulksten 9 uz autoceļa P2 posmā no Mazās Juglas līdz Rīgas apvedceļam bija jāpavada vairāk nekā 14 minūtes. Šī posma izbraukšana parasti neprasa pat minūti.

Brīvības ielas posmā no Mārkalnes līdz Šmerļa ielai ierasto divu minūšu laikā bija jāpavada 11 minūtes. Līdzīga situācija ir Kārļa Ulmaņa gatves posmā no "Neste Oil" uzpildes stacijas līdz Lielirbes ielai. Tāpat stipri palēnināta satiksme ir uz autoceļa A7, posmā no Krogsila līdz Baložu pagriezienam, kā arī pār Zemitāna tiltu, Čaka ielā, Pērnavas ielā, Biķernieku ielā, Bauskas ielā un citviet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!