Foto: LETA

Izvērtējot iesniegtos dokumentus, Rīgas pilsētas būvvalde šodien atļāvusi sākt defektu novēršanas darbus arī Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas A korpusa pirmajā un otrajā blokā, informē būvvaldes vadītājs Inguss Vircavs.

Rīgas pilsētas būvvalde 16.aprīlī atļāva sākt konstatēto defektu novēršanas darbus Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas A korpusa jaunbūves 6.blokā un energoblokā, aģentūrai LETA apliecināja būvvaldes pārstāve Ilze Žūka.

Tikai pēc konstatēto defektu novēršanas būvdarbu fiziskas pārbaudes dabā, kā arī to atbilstības darbu veikšanas projektiem un izpilddokumentācijas izvērtēšanas, kas ļautu būvvaldei pārliecināties par veikto būvdarbu kvalitāti un atbilstību autora paredzētajiem defektu novēršanas tehniskajiem risinājumiem, būvvalde varētu lemt par atļauju atsākt būvdarbus Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā.

Kā ziņots, konstatēto deformāciju dēļ kopš 11.februāra Rīgas pilsētas būvvalde apturēja Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa būvniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!