Foto: Publicitātes attēli

Turība ir viena no pirmajām un lielākajām privātajām augstskolām Latvijā, kas šogad atzīmē savas pastāvēšanas divdesmitgadi. Lai šajā nozīmīgajā brīdī svētku sajūtu sagādātu arī topošajiem studentiem, augstskola tiem sarūpējusi jubilejas dāvanu – ikviens studētgribētājs, piesakoties studijām laikā no 8. līdz 10.jūlijam, saņems studiju atlaidi 20% apmērā pirmajam studiju gadam.

Kā komentē Biznesa augstskolas Turība valdes priekšsēdētājs Aldis Baumanis, "šodien augstskola var lepoties ar daudzām sasniegtām virsotnēm - modernu un sakārtotu studiju vidi, profesionāliem pasniedzējiem un praktiskām lekcijām, darba tirgū konkurētspējīgiem absolventiem, starptautisku atzinību un perspektīvi domājošiem studentiem no Latvijas un 26 ārvalstī. Valdes priekšsēdētājs atzīmē, ka šie sasniegumi nebūtu iespējami bez tiem, kuri bijuši līdzās gan augstskolas ikdienā, gan svētkos, tāpēc jubileja ir jo īpaši piemērots brīdis, lai pateiktos. "Šogad esam sarūpējuši dāvanas un patīkamus pārsteigumus mācībspēkiem, darbiniekiem un partneriem, absolventiem un esošajiem studentiem - ikvienam, kurš noticējis mūsu idejai, bijis un būs kopā ar augstskolu arī turpmāk. Svētku sajūtu augstskolas dzimšanas dienā vēlamies dāvāt arī topošajiem studentiem, kuri gatavojas uzsākt studijas Turībā," atklāj A. Baumanis.

Ikviens studētgribētājs, piesakoties studijām 8., 9. vai 10. jūlijā, saņems studiju maksas atlaidi 20% apmērā pirmajam studiju gadam. Atlaide tiks piemērota reflektantiem, kuri uzsāks studijas pirmajā studiju gadā Turībā Rīgā, noslēgs līgumu par izglītības iegūšanu laika periodā no 2013. gada 8.jūlija līdz 2013. gada 10.jūlijam (ieskaitot) un izpildīs Uzņemšanas noteikumos noteiktās prasības.

Turībā ikvienam iespējams iegūt kvalitatīvu augstāko izglītību un izmantot iespēju studēt lētāk. Apzinoties, ka lēmums par studijām skar jautājumu gan par profesionālās orientācijas izvēli, gan finansiālu ieguldījumu studiju laikā, jau vairākus gadus augstskola piedāvā draudzīgas studiju maksas atlaides.

Kā atzīmē Biznesa augstskolas Turība Finanšu daļas vadītājs Jānis Zeibots, šobrīd  aptuveni trešdaļa studentu saņem kādus studiju maksas atvieglojumus, kas ir no 10 līdz pat 100% lieli. "Mūsu atlaižu sistēma tiek veidota it kā no diviem blokiem: ir atlaides, uz kurām pretendē tie, kas uzsāk studijas šogad, un ir atlaides, uz kurām pretendē jau esošie studenti," norāda J.Zeibots. Kopumā augstskola piedāvā četrpadsmit dažādus veidus, kā studentiem ietaupīt finanses. "Katram ir iespējams izvēlēties, vai atlaidi iegūt par pieteikšanos studijām ļoti laicīgi vai par ļoti labām sekmēm, aktīvu darbību studentu dzīves veidošanā, augstskolas pozitīvas publicitātes veidošanu vai citiem sasniegumiem."

Šogad augstskola savā apaļajā jubilejā jau paguvusi pārsteigt sabiedrību ar jaunu vizuālo identitāti - logo, kurš attēlots kā ķīmiskais elements - šādi akcentējot, ka arī biznesā, lai gūtu panākumus, nepieciešama "pareizā ķīmija", kuras vissvarīgākais elements esi Tu pats.

Šogad padomāts arī par studiju procesa pilnveidošanu - darbību uzsācis jauna koncepta mācību Biznesa inkubators. Paplašinātais un modernizētais Biznesa inkubators ir vieta, kurā studenti, augstskolas darbinieki un absolventi var reģistrēt savus uzņēmumus un piedalīties inkubatora pasākumos. Turība Biznesa inkubatorā no šī gada piedāvā praktiskās studijas, kur četru gadu garumā studenti attīsta savu uzņēmējdarbību, izmantojot Biznesa inkubatora atbalstu. Praktiskajās studijās obligāta prasība studentam ir dibināt savu kompāniju. Studiju būtība ir sava uzņēmuma attīstīšana pieredzējušu biznesa treneru vadībā, paralēli apgūstot biznesa vadībai nepieciešamo teorētisko bāzi.

Jaunumi sagaida arī tos, kuri vēlas apgūt zinības sabiedriskajās attiecībās. No nākamā studiju gada profesionālā bakalaura studiju programmā Sabiedriskās attiecības būs iespējams izvēlēties specializāciju Žurnālistika .

Vairāk par studiju iespējām, budžeta vietām, stipendijām un studiju maksas atlaidēm iespējams uzzināt www.turiba.lv.

Turība ir viena no pirmajām un lielākajām privātajām augstskolām Latvijā, kas šogad atzīmē savas pastāvēšanas divdesmitgadi. Biznesa augstskolā Turība, kas dibināta 1993.gadā, ir mūsdienīgas mācību telpas, moderna bibliotēka, studentu pilsētiņa - viesnīca un sporta zāle. Augstskolai ir četras filiāles - Liepājā, Cēsīs, Talsos un Jēkabpilī. Turība ieguvusi starptautisku atpazīstamību - ārvalstu studentu skaits šogad sasniedzis 7% no kopējā studējošo skaita augstskolā. Turība ir pirmā augstskola Baltijā un Skandināvijas valstīs, kas saņēmusi Pasaules tūrisma organizācijas akreditāciju un starptautiski atzītu ekspertu novērtējumu - WTO TedQual sertifikātu.

Turības jaunās vizuālās identitātes un Biznesa inkubatora atklāšana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!