Foto: DELFI
Vācijas ārlietu ministra Franka Valtera Šteinmeiera darba vizītes laikā 26.maijā un 27.maijā paredzēti satiksmes ierobežojumi galvaspilsētā, informēja Rīgas domē.

Vācijas ārlietu ministra vizītes laikā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana no 26.maija plkst.7 līdz 27.maijam plkst.12 Pils ielas labajā pusē, posmā no Poļu gātes līdz ēkai Pils ielā 14, kā arī 26.maijā no plkst.7 līdz plkst.17 Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme 26.maijā un 27.maijā Pils ielas posmā no Miesnieku ielas līdz Poļu gātei, bet 26.maijā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme Brīvības bulvāra posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai un pie ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 3. 27.maijā no plkst.8 līdz plkst.9.15 tiks ierobežota vai uz laiku slēgta satiksme Rātslaukumā.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklētajiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!