Foto: LETA
Kārtējais skandāls un skaidrība rīcības plāna trūkums "airBaltic" lietā ir viens no spilgtākajiem piemēriem, kurā izpaužas esošās valdības un īpaši satiksmes ministra Ulda Auguļa bezdarbība un valsts nozagšanas turpināšana. Ir neērti noraudzīties, ka tik saasinātā situācijā Vienotība un tās premjers ļauj par sevi ņirgāties un faktiski iet oligarhu partijas diktētajā pavadā. Šis ir kārtējais gadījums, kas labi parāda, cik nepieciešams bija Rīkojums Nr.2.

ZRP aicina Ministru prezidentu Valdi Dombrovski atlaist Satiksmes ministru Uldi Auguli par savu tiešo pienākumu apzinātu vai neapzinātu nepildīšanu, kā arī nekavējoties rīkoties, lai aizsargātu valsts intereses uzņēmumā.

Jautājums ar airBaltic ir traģikomisks, jo tajā ne reizi vien jau ir vilktas "sarkanās līnijas", kuras katru reizi no jauna pārkāptas. Diemžēl līdzšinējā bezdarbība ir novedusi pie tā, ka esošajā situācijā ir jāizvēlas starp valstij neizdevīgu, neizdevīgāku un visneizdevīgāko rīcības plānu. Patlaban izskatās, ka valdība un tās vadītājs priekšvēlēšanu laikā nav gatavi pieņemt lēmumus, taču tas ir jādara un aicinām Ministru kabinetu to steidzami darīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!