Foto: LETA
Pirmdienas rītā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Latgalē un Vidzemē, portālu “Delfi” informēja VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Sākot no pulksten 3:15, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 170 VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” ziemas dienesta tehnikas vienības, kas kaisa un tīra slidenos un sniegotos posmus.

Patlaban braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti Siguldas virzienā no Vangažiem līdz Līgatnei un no Alūksnes pagrieziena līdz Veclaicenei, kā arī Valmieras virzienā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam.

Latgales pusē ceļi apledojuši Daugavpils virzienā no Lielvārdes līdz Daugavpilij un uz Daugavpils apvedceļa. Tāpat ceļi apledojuši Rēzeknes virzienā no Jēkabpils līdz Terehovai, no Grebņevas līdz Medumiem un uz Rēzeknes apvedceļa.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Latgalē, Vidzemē un Talsu, Jelgavas apkaimēs.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā pa laikam gaidāmi nokrišņi, informē uzņēmumā. Austrumos sniega sega palielināsies par sešiem centimetriem. Vietām veidosies slapja sniega nogulums, ceļi būs slideni. Snigšanas laikā pasliktināta redzamība līdz 500 līdz 1000 metriem, brīdina “Latvijas Valsts ceļi”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!